Wat Mensen Zeggen Over Anita

Waarom kozen de volgende mensen voor Anita Janssen van TO BE TOUCHED?

anita ttouch referentie

Gentle kon weer lopen na een tijdje TTouch op hem te doen

Hallo Anita, hier even een korte reactie op jouw werk met Gentle. Ik wist niet zo goed meer hoe ik Gentle kon helpen en naar de auto krijgen. Toen jij vroeg of je misschien kon helpen met een beetje TTouch, stond ik daar wel voor open. Ik heb namelijk een boekje daarover en probeer het uit op al mijn honden. Ik vond het mooi om te zien dat je Gentle weer zo ver kreeg dat hij kon lopen. En dat je bent mee gelopen naar de auto. Onderweg moest je nog wel een paar keer werken met hem, maar hij heeft er werkelijk van genoten. Ook al heb ik afscheid moeten nemen van mijn lieve vriend, ik weet zeker dat hij tot op het laatst heeft genoten van jouw werk met hem. Bedankt.
Angelique Linnenbank

 

Cara kwam bij mij terecht vanwege haar grote angst voor alles in de wereld. Hieronder staat de reactie van Annelies van den Berg; zij zorgt voor Cara.
In juli hoorde ik via iemand van de stichting, over het bestaan van TTouch! Contact gemaakt met Anita Janssen en een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. Dit alles betaald door de stichting, en Anita die iedere keer ruim de tijd nam voor de sessies, zich inzettend voor een optimaal resultaat. Nu na 4x, een stuk theorie en praktijk oefeningen, kleine stapjes vooruit met Cara! Mijn bewustwording van wat er precies gebeurt met voor Kaat, moeilijke situaties, helpt haar en mij, om meer ontspanning te vinden. M.n. de kalmerende aanrakingen, versterkt de band en het vertrouwen tussen haar en mij. De balans te zoeken en vinden, wanneer zij het even alleen kan en moet doen, bijv. los van de lijn in de lift en door de gangen in het appartementen complex lopend. Ik voel mij als verzorgster van Kaatje, zeer bemoedigd en gesterkt door alle adviezen die ik kreeg van Anita. Het geeft mij handvatten en spirit om dit hondje, wat al zoveel heeft moeten doorstaan te begeleiden naar een volwaardig “hondenleven”. Al met al, ik ben overtuigd van de werking van de TTouch!! En last but not least, de inzet van Anita met haar grote liefde voor dieren.
Annelies van den Berg Almere.

 

Bodywrap, privé sessie, TTouch, hond, to be touched, Anita Janssen

“Alles werd super goed uitgelegd door Anita Janssen en ze heeft heel veel geduld. De sessies waren zeer ontspannend zowel voor mij als voor mijn hond. De baas moet tenslotte verder gaan met de hond en dat was ook heel belangrijk.”

Judith van Leeuwen, Rotterdam.

 

 

 

 

Hier even een korte reactie over jouw sessies met Sissy. Ik wist al wat TTouch was, maar had het nog nooit op paarden gezien. Ik vond het fijn om te ervaren dat het zoveel meer is dan alleen de aanrakingen. Door de bandages en het grondwerk kon ik goed zien dat het de kleine dingen zijn die kunnen helpen. En werd mijn gevoel bevestigd dat het geen vage massage techniek is. Ik wil je graag bedanken voor deze ervaring.
Nanda van Velzen, dierfysiotherapie

 

Hier even een korte reactie over jouw sessies met Diamond. Ik had al een boek over TTouch, maar wilde het heel graag op paarden zien. Ik vond het fijn om te ervaren dat het zoveel meer is dan alleen de aanrakingen. Door de bandages en het grondwerk kon ik goed zien dat het de kleine dingen zijn die kunnen helpen. Ook het huiswerk heeft er voor mij voor gezorgd dat ik meer connectie met mijn Diamond heb. Ik wil je graag bedanken voor deze ervaring.
Sigrid Bentzon, Rotterdam

 

 

 anita ttouch referentie

Bailey was geholpen in 3 sessies

Een aantal weken geleden wilde onze Haflinger de weide niet meer uit. Hij bleef in het paadje langs de andere paarden stokstijf staan. Streng zijn, snoepjes, een andere pony voorop, niets hielp. Toevallig was er bij ons op stal een informatiefolder van ‘To be touched’ neergelegd. We hebben contact opgenomen met Anita Janssen en ons probleem besproken.In 3 sessies was het probleem opgelost!
Door het aanraken van onze pony werd duidelijk dat hij last had van stress, het is het eerste jaar dat onze pony op deze weide staat. Er komt veel verkeer voorbij en in de aangrenzende weide vonden graaf werkzaamheden plaats. De massages en andere oefeningen hebben onze pony opnieuw in balans gebracht, hij loopt nu weer braaf mee.
Familie Huverman, Bergschenhoek

 

 

“Leuk om te zien hoe onze hond Ollie reageerde op Anita, met de rustige benadering wist hij even niet wat hij moest, maar werd al snel zelf rustig. Op een andere manier je hond leren kennen en met wat kleine aanpassingen is de wandeling buiten ook weer leuk. Zeker een aanrader. Ook leuke denkspelletjes voor onze hond geleerd.”

Familie van den Heuvel, Bergschenhoek

 

Berichten op facebook

Lisette Cleijsen
23 november 2014 om 21:01
Dank je wel, Anita! We hebben veel geleerd, veel gedaan, het was reuze interessant maar vooral we hebben genoten van elkaar, de hondjes en andere deelnemers van de workshop!! Liefs Lisette en TumTum

 

Sandra van den Hoek
23 november 2014 · Tilburg (gemeente) ·
Anita, bedankt voor de leerzame workshop. Hebben veel geleerd en zijn ontspannen bezig geweest.