Samenwerking Puppygroep.nl

In 2016 werd ik benaderd door Robbin Kleinpenning van Puppygroep.nl met de vraag of ik, samen met 6 andere hondenexperts en kynologische gedragstherapeuten, wilde meewerken aan een boek voor nieuwe puppy-eigenaren. En dat heb ik gedaan!

Het boek heet: Het Ultieme Puppy Bijten Afleren Handboek

Het doel van dit boek is om toekomstige en nieuwe puppy-eigenaren te helpen zich optimaal voor te bereiden, zodat ze precies weten wat ze kunnen verwachten. Veel nieuwe puppy-eigenaren vinden het namelijk ontzettend spannend (logisch ook!) en willen er zeker van zijn dat ze de juiste aanpak hanteren. Dit boek, zoals de naam al verklapt, focust zich enkel op bijtende puppy’s en wat men hieraan kan doen, zodat de pup minder of helemaal niet meer bijt. Het boek is rijk geïllustreerd en bevat 78 pagina’s, waardoor het relatief snel te lezen is.

In eerste instantie was het boek enkel verkrijgbaar als digitaal boek (eBook), maar sinds juli 2018 is het boek ook verkrijgbaar als fysiek exemplaar. Er zijn al vele mensen geholpen met de concrete en praktische tips in het boek en ik ben blij dat ik hier een steentje aan heb mogen bijdragen!

 

Naast het bovenstaande boek heb ik, samen met 6 andere hondenexperts en kynologische gedragstherapeuten, ook meegewerkt aan het volgende boek van Puppygroep.nl, namelijk: Het Ultieme Puppy Alleen Laten Handboek.

 

tobetouched

Een hond is een gezelschapsdier en vindt het ontzettend leuk om tijd samen met jou door te brengen. Wat sommige vergeten is dat een puppy ook dient te leren om alleen te zijn, want vroeg of laat moet je een keertje weg; boodschappen, uit eten met je man of vrouw, een avondje naar de film of gewoon even naar het toilet. Het Ultieme Puppy Alleen Laten Handboek laat mensen zien hoe ze op een stapsgewijze manier een puppy alleen kunnen leren zijn.

In de tijd van geven, is dit een geschenk met een gouden randje voor de ontvanger en de (toekomstige) pup. Ik wens jullie heel veel leesplezier. Laat een reactie hieronder als je ze hebt gelezen. Ik ben reuze benieuwd. Beide boeken zijn verkrijgbaar op Puppygroep.nl en Bol.com.

tobetouched

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *