Honden coaching nodig? Lees hier meer

HERKEN JE EEN VAN DE VOLGENDE UITDAGINGEN? 

honden coaching #TTouch #Anita janssen

 • je hond trekt aan de lijn, maar je zou niets liever willen dan te wandelen zonder te trekken
 • Je hond valt uit naar andere honden en mensen, het is lastig om hem in zo een situatie te houden
 • Je hond blaft in huis en kan niet alleen thuis blijven, maar je moet toch ook boodschappen doen
 • Je hond wil niet gekamd worden, maar hij zit vol met klitten
 • Je hond is geblesseerd of geopereerd, maar hoe kun je hem ondersteunen bij de revalidatie
 • Je hebt alle tips en trucs van iedereen geprobeerd
 • Je weet eigenlijk niet meer waar je moet beginnen
 • Uit eindelijk wil je gewoon een sterke band met je hond

Als je jezelf herkent in één van deze uitdagingen dan kan ik, Anita Janssen van TO BE TOUCHED je helpen. In mijn werk kom ik regelmatig van dit soort situaties tegen, en vanwege het feit dat de veiligheid voor jezelf voor op moet staan, is het van groot belang om dit grondig uit te zoeken en aan te pakken. Vaak ligt de oorzaak op verschillende vlakken en kan het één niet opgelost worden zonder het ander. Als gecertificeerd TTouch Practitioner zal ik je hond coachen en je helpen om een sterke band te creëren.

“ALS JIJ NU DE KEUZE MAAKT OM DEZE UITDAGING GRONDIG AAN TE PAKKEN IS DIT DE DAG WAAROP JE DE BAND MET JE HOND STERKER MAAKT.”

Ook ik moest een keuze maken met mijn eigen dieren. Ik kreeg vaak te horen dat ik me neer moest leggen bij het feit dat mijn dieren niet konden veranderen. Maar ik besloot om verder te zoeken en kwam zo met de geweldige TTouch Methode in aanraking. Ik heb met eigen ogen mogen aanschouwen hoe men zonder enige vorm van dwang of drang, maar met geduld en aandacht hebben voor de hond, deze vrij snel rustig kregen en te wandelen zonder te trekken. Voor mij was de keuze simpel en ik ben nu heel gelukkig met mijn dieren en kan tijdig ingrijpen, voordat er grote problemen in het gedrag of de gezondheid ontstaan. Nu heb ik alle gereedschappen voor een diervriendelijke manier aan honden coaching te doen.

“VERANDERINGEN BEGINNEN BIJ JEZELF.”

Wanneer jij niet beslist om te veranderen zijn er eigenlijk maar twee keuzes.

Keuze 1: op dezelfde manier aan blijven modderen…

Je gaat door zoals je dat al tijden doet. De kans is dan groot dat je er nooit meer op uit kan met je hond. Je kunt geen strand of bos wandeling meer maken. Als je dan op een dag wakker wordt en denkt “waarom heb ik eigenlijk een hond?”, “hoe kan ik hem nu zo ver krijgen en weer leuke dingen samen doen?”.

Keuze 2: maak de keuze om serieus met de problemen aan de slag te gaan door middel van honden coaching.

Wat je ook wilt bereiken, als je er voor de volle 100% voor wilt gaan én ook zelf de verantwoordelijkheid neemt dan kan het niet anders dan lukken. Start nu met de honden coaching en bel voor een gratis kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend Contact

HOE ZIET EEN TTOUCH BEHANDELING ER UIT?

Verandering begint bij jezelf. Daarom is het van belang dat je tijd en geld investeert om dit te weeg te brengen. Als jij iemand bent die graag op een diervriendelijke en zonder dwang en drang met je hond wilt werken dan kan ik je hiermee helpen. Deze sessies van honden coaching zullen je helpen en inspireren om aan de slag te gaan met je hond.

 • Eerst volgt er een gratis kennismakingsgesprek
 • Ik kom thuis langs voor een uitgebreide observatie van je hond
 • Wij gaan aan de slag met grondwerk, dit is een langzame vorm van behendigheid
 • Je leert een aantal lichte aanrakingen en bewegingen, dit alles tijdens de sessies honden coaching

Wat krijg je er voor terug?  hondencoaching #TTouch #Anita janssen

  • Het vertrouwen van je hond
  • Een sterke band met je hond
  • Meer inzicht in het gedrag van je hond
  • Meer plezier met je hond

 

Naast honden coaching is er ook coaching bij Kattenkwaad. Maak vandaag nog de keuze om ook anders met je kat om te gaan. Maak het weer gezellig en veilig in huis voor je familie en vrienden. Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen, bel dan nu voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ook buitenkatten zijn niet altijd zonder problemen. Sommige terroriseren de hele buurt en andere komen alleen maar binnen voor het gebruik van de bak en het voer. Het in huis nemen van een kat is niet voor iedereen hetzelfde. Er zijn veel mensen die een kroel kat willen en geen vandaal. Voor hen is het dan ook een teleurstelling als zij geen echte band kunnen krijgen met hun kat. Herken jij dit? Dan ben je hier goed. Treuzel niet en neem direct contact op om dit vandaag nog te veranderen. Mocht je denken: “maar ik heb een vogel of konijn?” Geen probleem ook voor hen is TTouch de oplossing die net even anders werkt, maar met resultaat.

Vrijblijvend Contact